Cautare

3129 de rezultate pentru "sistem istanbul" (8.28 secunde)
Turcia refuza condoleantele SUA, dupa atentatul din Istanbul. ... 6 oameni au murit si 81 au fost raniti dupa o explozie din Istanbul.
Primaria Craiova doreste sa implementeze cu bani europeni un amplu sistem de supraveghere a zonelor publice din oras cu zeci de camere video Municipalitatea a inclus in programul de investitii al anului 2012, aprobat de Consiliul Local Craiova luna trecuta, suma de 120.000 de lei pentru realizarea proiectului tehnic al obiectivului intitulat "Cresterea sigurantei publice din municipiul Craiova prin introducerea unui sistem de supraveghere video".
Cum arata un sistem complet de supraveghere Un sistem de supraveghere video pentru o locuinta modesta este mult mai rentabil ca in anii precedenti.
Pentru cei care nu au inteles, actualul sistem are o finalitate proportionala. ... Paradoxal, un sistem electoral proportional a ajuns sa fie considerat "injust", o eticheta care se pune de obicei sistemelor electorale majoritare.
Aparent, aceasta nu ar mai trebui sa constituie o problema tinand cont ca este un sistem de operare vechi de 12 ani, insa exista un numar foarte mare de utilizatori care inca folosesc Windows XP. ... Astfel, trecerea la un sistem de operare mai nou pare o decizie fireasca.
Premiul „Personalitatea politica a anului 2004“ i-a fost conferit presedintelui Romaniei in cadrul unei ceremonii speciale care a avut loc la Istanbul in vara acestui an, intitulata „Stelele anului“. ... Tot ieri, presedintele Basescu a participat la Istanbul la Forumul economic turco-roman.
Basaran Celik, project manager la firma Flap Tour din Istanbul, participa zilele acestea cu un stand in cadrul Congresului WPA 2015. ... Intre 6 - 10 iulie, la Istanbul, va fi organizat WPA International Congress", ne-a spus Basaran Celik de la Flap Tour.
Hagia Sophia, (gr.Aghia Sofia, Sfanta Intelepciune) a fost catedrala Patriarhiei de Constantinopol, apoi moschee, astazi muzeu in Istanbul, Turcia.
Rusia, care a anuntat la 14 iulie ca-si va suspenda participarea la Tratatul CFE, reproseaza Aliantei Nord-Atlantice ca nu a ratificat o versiune a tratatului, revizuita in 1999 la Istanbul, pentru a tine cont de disparitia Pactului de la Varsovia, iar statele membre NATO refuza sa ratifice noua versiune atat timp cat Moscova nu-si va retrage trupele din Georgia si Republica Moldova, pentru a se conforma angajamentelor asumate la Istanbul.
Bajenaru a indeplinit functia de viceconsul la Consulatul General al Romaniei la Sydney (1988-1991, respectiv consul gerant interimar la Sydney in perioada 1988-1990), viceconsul la Consulatul General al Romaniei la Istanbul (1992-1994), consul general la Consulatul General al Romaniei la Istanbul (1997-2001).
Ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, a declarat ca, dupa evaluarea tehnica a consulatelor de la Chisinau si Istanbul, expertii UE au concluzionat ca Romania poate indeplini standardele Schengen in materie de vize, desi au facut si recomandari de adaptare a procedurilor la normele europene.
Atat primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu, cat si alti oficiali romani si turci au precizat, in cadrul unui forum de afaceri, interesul celor doua tari de accelerare a lucrarilor la proiectul gazoductului Nabucco si la construirea cablului subteran Constanta-Istanbul, potrivit unui comunicat al Guvernului.
Consiliul Federal al Federatiei Romane de Atletism (FRA) a aprobat delegatia care va reprezenta Romania la Campionatul Balcanic indoor (in sala) al seniorilor, ce va avea loc sambata, in Istanbul.
Echipa Besiktas Istanbul a fost suspendata pentru un an de UEFA din toate competitiile europene, dupa ce conducatorii clubului au incercat sa induca in eroare forul european in ceea ce priveste rezultatele financiare, informeaza Mediafax.
DFB a refuzat autorizarea a trei meciuri ale echipei Fenerbahce Istanbul pe teritoriul german. ... De asemenea, Federatia Germana a interzis si un meci al campioanei Turciei, Galatasaray Istanbul, care ar fi trebui sa aiba loc la Rosenheim.
De la 20:30 jucam in infernul de la Istanbul! ... Cadu le tine pumnii "tricolorilor" Unul dintre stranierii care au fost luati in calcul spre a fi naturalizati, portughezul Ricardo Cadu, capitanul celor de la CFR Cluj, spera ca Romania sa bata la Istanbul:
Cel mai important rezultat din acest an a fost victoria reusita la Istanbul, cu Turcia (1-0), in preliminariile CM 2014. ... CM 2014) - 13.10.2012 - Istanbul Turcia - Romania 0-1 (0-1) Grozav 44 (prel.
Din vara anului 2000 pana in 2002 a fost antrenorul echipa Galatasaray Istanbul, cu care a castigat Supercupa Europei (2000) si campionatul Turciei (2002).
Articolul ei, intitulat sugestiv "Istanbul... Ah, Istanbul!", ne duce cu gandul la frumusetile acestuia. "Ce impresie mi-a creat? Este foarte simplu.
tricouri inscriptionate cu Istanbul, vase pictate manual, fesuri pentru femei - la 25 RON, coifuri din fetru pentru barbati - la 20 RON, suporturi pentru pahare cu motive orientale, set cu ibric si cesti de cafea (de decor), farfurii pictate de mana cu motive orientale si magneti inscriptionati cu Istanbul", ne-a spus Mirela Popa de la APRT (Asociatia de Prietenie Romano-Turca).
google-analytics.com